Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ AMY WINEHOUSE!



Το νυφικό που φορούσε η Amy Winehouse στο γάμο της με τον Blake Fielder-Civil το 2007, κλάπηκε πριν από μερικές μέρες, από το σπίτι της στο Camden του Λονδίνου. Οι γονείς της τραγουδίστριας είχαν συγκεντρώσει και πακετάρει όλα της τα πράγματα για δημοπρασία με στόχο να μαζευτούν χρήματα για το ίδρυμα που οι ίδιοι ξεκίνησαν μετά το θάνατό της (The Amy Winehouse Foundation) και το οποίο χρηματοδοτεί προγράμματα στέγασης παιδιών και συμβουλευτικής στο θέμα των ναρκωτικών.

Μαζί με το νυφικό, ο δράστης έκλεψε και ένα άλλο φόρεμα της Amy. Το οξύμωρο όμως είναι πως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το νυφικό ήταν ένα απλό φόρεμα, του οποίου η αξία δεν συγκρινόταν με τα υπόλοιπα «επώνυμα φορέματα» της αποθήκης του σπιτιού, τα οποία και έμειναν άθικτα. Οι γονείς της τραγουδίστριας λοιπόν απορούν που κάποιος δεν ντρέπεται να κλέψει ένα φόρεμα ελάχιστης χρηματικής αλλά ταυτόχρονα τεράστιας συναισθηματικής αξίας και συμπεραίνουν πως ο δράστης γνώριζε ακριβώς τη σημασία αυτού του φορέματος.
Το νυφικό μάλιστα αναμενόταν να αποφέρει αρκετά κέρδη στο ίδρυμα, έως και 160.000 λίρες, κρίνοντας από άλλα ρούχα της Amy που δημοπρατήθηκαν την περσινή χρονιά. Η αστυνομία πάντως στο Λονδίνο ετοιμάζεται να ερευνήσει την κλοπή, αφού κατατεθεί κι η επίσημη αναφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου