Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΖΆΡΙ ΒΙΒΛΊΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

ΠΑΖΆΡΙ ΒΙΒΛΊΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ - HELEXPO

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ


Από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου διεξάγεται στην HELEXPO το παζάρι βιβλίου (πύλη Χ.Α.Ν.Θ.) καθημερινά Σάββατα και Κυριακές από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Σε ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο ενιαίο για όλους τους εκδότες, 500.000 βιβλία 150 εκδοτών με εκπτώσεις που ξεκινούν από 70%. Οι τιμές των βιβλίων αρχίζουν από 0,50 λεπτά.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε μερικά βιβλία ώστε να πάρετε μια γεύση το τι θα μπορούσατε να διαβάσετε:


ΠΕΝΉΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ- πρόκειται για το δεύτερο τεύχος της σειράς (ενημερωτικά σας λέω πως θα υπάρξει και το τρίτο το οποίο θα είναι και το τελευταίο). Ένα βιβλίο το οποίο απλά θα σας καθηλώσει, διότι είναι η απόλυτη εναλλαγή των συναισθημάτων... Διαβάστε το ανεπιφύλακτα!








Ο ΚΥΡ, πιστός στο ραντεβού του, επιστρέφει με το κλασικό λεύκωμα που θα γίνει το απαραίτητο γιατρικό ενάντια στην κρίση για το 2013. Αθώα συγκυβέρνηση, δόλιες ξένες δυνάμεις, οριζόντιες περικοπές, κάθετες διαπραγματεύσεις (ο Θεός να τις κάνει) και ένα τρελό πανηγύρι μετάθεσης ευθυνών, ξεπετάγονται από τις εμπνεύσεις του διάσημου σκιτσογράφου.


Ο ομορφότερος άντρας του κόσμου κρύβει ένα ακατονόμαστο κακό και το μόνο πράγμα που ποθεί είναι η Ζόι... Το ταξίδι στον Σκοτεινό Οίκο της Νύχτας συνεχίζεται με μια συναρπαστική πλοκή.  Ένα βιβλίο που μας κάνει να βλέπουμε τους βρικόλακες με άλλο οπτικό πεδίο.. 




Ο Ίθαν Γουέιτ πίστευε πως είχε συνηθίσει τα παράξενα, αδιανόητα συμβάντα του Γκάτλιν, της μικρής πόλης του Νότου όπου ζει. Όμως τώρα που ο Ίθαν και η Λένα έχουν επιστρέψει, το παράξενο και το αδιανόητο έχουν αποκτήσει καινούριο νόημα. Σμήνη από ακρίδες, ψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ και καταστροφικές καταιγίδες ρημάζουν το Γκάτλιν, καθώς ο Ίθαν και η Λένα παλεύουν να συλλάβουν τις επιπτώσεις της Διεκδίκησης της Λένα. Ακόμη και η οικογένεια ισχυρών Υπερφυσικών της Λένα επηρεάζεται –και οι ικανότητές τους αρχίζουν να αστοχούν επικίνδυνα. Καθώς ο καιρός περνάει, μια ερώτηση γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη:

Τι –ή ποιος– θα χρειαστεί να θυσιαστεί για να σωθεί το Γκάτλιν;
Το τρίτο βιβλίο της σειράς, μην το χάσετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου